Fetadippi

10 minuuttia

Tämä fetadippi on hittireseptini – helppo, nopea ja syntyy ihan muutamasta perusaineksesta. Fetadipin avulla saa kuivat leivän kannikat maistumaan, sitä voi lusikoida parsan tai keitetyn kananmunan kylkeen tai turvautua fetadippini reseptiin kun tarvitset illanistujaisiin jotain nopeaa, joka vie kielen mennessään.

Ainekset:

100 g fetaa

1 prk (150g) ranskankermaa

1 tl hunajaa

tuoretta tilliä ja kevätsipulia, hienonnettuna

8 pulleaa, vihreää oliivia, revittynä paloiksi

tarjoiluun oliiviöljyä & mustapippuria sekä pari oliivia

Valmistus:

Murusta feta kulhoon, lisää ranskankerma, hunaja ja yrtit sekä oliivit. Muussaa haarukalla sekaisin, levitä lautaselle ja pirskottele päälle oliiviöljyä ja rouhi mustapippuria myllystä. Koristele muutamalla revityllä oliivilla.